В Пловдив изнесоха зловещи подробности за зверското убийство на Десислава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:49 / 08.12.2018
87944
Прокуратурата повдига обвинение за умишлено убийство на бившия рейнджър Светослав Каменов, задържан за убийството на военнослужещата Десислава Стоянова. Това стана ясно на брифинг на окръжния прокурор на Пловдив Румен Попов и директора пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Тялото на 40-годишната жена беше намерено снощи в Сопот.

В основата на убийството стоят неуредени финансови отношения. Десислава и Светослав са били приятели, но не са имали любовна връзка. Това е станало ясно от частичните самопризнания, които задържаният е направил пред разследващите, предаде кореспондентът на bTV в региона. Убитата е оставила лекия си автомобил на Светослав, който обещал да ѝ го ремонтира. След като минали повече от 2 седмици, жената отишла да му търси сметка, след като разбрала, че колата е подготвена за продажба в автоморга и е смачкана. Възникнала е кавга между тях, при което мъжът е нанесъл удари в главата на 40-годишната жена. 

Тялото ѝ е било скрито в шкаф в дома на Светослав. Той сам е завел полицията там след задържането си, след като се  е укривал в района на мездренското с. Зверино. Ако вината на Светослав бъде доказана, го грози наказание от 10 до 20 години. Десислава беше обявена за издирване на 5 декември, а според съседи е изчезнала още преди десетина дни. Преди ден криминалисти намериха автомобила ѝ в автоморга край Карлово. Задържаният е криминално проявен, осъждан е за шофиране след употреба на алкохол и за неплащане на издръжка на децата си. Не е в системата на отбраната от 2009 г. Бил е на три мисии зад граница в Ирак и Афганистан, Той е един от рейнджърите, пострадали при атаката над базата ни в Кербала. Притежавал е бойни умения.

Виж коментарите (1)

Още по темата (29):
05.02.2020 16 години затвор за командоса Светослав Каменов!
05.02.2020 Каменов умъртвил рейнджърката Деси, защото се подиграла с него и техен
колега
05.02.2020 Командосът Светослав Каменов обясни защо е напъхал трупа на Десислава в
ракла
18.12.2019 Бившите жени на убиеца Светослав го закопаха пред съда в Пловдив!
18.12.2019 Страшни кошмари и демони мъчели убиеца на красивата Десислава
07.11.2019 Доведоха в съда Светослав, напъхал тялото на убитата Десислава в ракла
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).