В Пловдив издирват добри хора

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
09:09 / 08.05.2019
3397
На 10 май от 11.00 до 18.00 часа срещу стълбите на "Каменица" на Главната в Пловдив ще се проведе за осма поредна година акцията "В търсене на добрия човек", целяща да издири най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите си.

Тази година тя ще бъде под мотото "Нека изведем добрината на светло". Отново ви каним на "Пункта на добротата" за да ни разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите.

Ученици от ПГХТТ и тази година ще организират "Патрули на добротата“ за да събират номинации. Всеки ще има възможността да отправи благодарност към свой благодетел като му поднесе грамота-приз "Най-добрия човек", които ще бъдат раздавани по време на акцията. Номинации ще се приемат и на e-mail: dobria_chovek@.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).