В Пловдив арестуваха двама 19-годишни шофьори!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:10 / 11.02.2020
7948
На 10-ти февруари около 23,30 ч. служители на Първо РУ на улица "Димитър Талев" спрели за проверка "Опел Вектра". Лекият автомобил бил управляван от 19-годишен водач от село  Крепост, обл. Хасково. 

Младежът се държал неадекватно и бил откаран в районното управление, където му била извършена проба с драг чек. Тестът реагирал положително за употреба на марихуана. По случая е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343Б ал 3 от НК. Работата по случая продължава.  

Служителите на Второ РУ задържаха за шофиране след употреба на канабис друг 19-годишен водач на "Сузуки Гранд Витара". Младежът бил спрян за проверка на улица "Свети Валентин" в Пловдив. При извършена проба по надлежния ред драг чек тестът реагирал положително на канабис.

На нарушителя е издаден АУАН по Закона за движение по пътищата и талон за медицинско изследване на кръвта, но водачът е отказал да даде кръвна проба. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл 343 Б ал 3 от НК. Материалите са докладвани на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).