В Пловдив ГЕРБ прие нови членове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:35 / 16.12.2018
4265
Повече от 20 новоприети членове на ГЕРБ в район "Южен" в Пловдив получиха партийните си карти на специално тържество. Те им бяха връчени от кмета и областен координатор на партията в града инж. Иван Тотев. В приветствието си той подчерта, че през 12-те години от основаването на ГЕРБ пловдивската партийна структура е натрупала опит, сформирала е силен и сплотен екип, с който продължава да постига добри резултати.

Народният представител Атанас Ташков и общинският съветник и ръководител на структурата на ГЕРБ в район "Южен“ Георги Василев също приветстваха с добре дошли новите членове. Те пожелаха на всички здраве, нови успехи и светли празници.

Над 20 нови членове прие и партийната структура в район "Източен“ с ръководител Иван Стоянов.

Нашата организацията е едно истинско семейство, което прави така, че ГЕРБ в Пловдив винаги е първа политическа сила. Прекрасно е, че екипът ни непрекъснато се разраства и приема нови членове, каза  кметът на Пловдив и областен координатор на градската организация на ГЕРБ Иван Тотев.

Присъстващите бяха поздравени и от районния ръководител Иван Стоянов, кмета на "Източен“, общинския съветник и организационен секретар Емил Русинов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).