Ужасяващо и зверско убийство на куче шокира Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (194)
15:08 / 05.04.2012
30198
За ужасяващо и зверско убийство на куче в близост до поликлиниката в "Тракия" научи Plovdiv24.bg. Наша читателка сподели безкрайното си възмущение и отвращение от стореното от неизвестен извършител:

Преди малко докато си разхождахме кучетата се натъкнахме на тази шокираща гледка! Що за изрод може да причини това на една невинна душичка? Предната част на кучето липсва, стърчат кокалите. Предполагаме, че е било набодено на дебели пръчки, защото бяха вътре в него. 

Удряно е и с камъка, който е до него! Без думи сме, да му се върне стократно на изверга! Шокиращата гледка е в близост до поликлиниката в пловдивския квартал "Тракия".

Plovdiv24.bg публикува в прикачената галерия към материала и нецензурираната версия на снимката, като предупреждава, че тя не е подходяща за лица под 18 години, както и за хора с по-слаби нерви.

Виж коментарите (194)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).