Ужас! Млад шофьор от Неделино хванат безобразно пиян на оживен булевард в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:40 / 13.12.2018
8350
Четирима солидно почерпени шофьори били задържани през последните две денонощия на територията на пловдивската дирекция на МВР. Към 22 часа във вторник екип на Шесто РУ установил, че на бул. "Санкт Петербург“ в града под тепетата 22-годишен от Неделино е зад волана на лек автомобил "Опел“ с 2,73 промила алкохол. Около 16 часа същата стойност дрегерът отчел и при 39-годишен мъж, хванат с лек автомобил "ВАЗ“ от служителите на реда в Хисаря.

Два часа и половина по-рано колегите им от Раковски проверили лек автомобил "Фолксваген“ с 59-годишен местен водач, чиято алкохолна проба била 1,64 промила. В първите часове на днешния ден полицаи от Асеновград спрели лек автомобил "Мерцедес“, управляван от 23-годишен от Болярци. Проверката показала, че младежът е под въздействие на спиртни напитки – 2,5 промила. Срещу всички са образувани бързи производства.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).