Успели българи вдъхновяват пловдивчани през ноември

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
11:22 / 26.10.2018
2754
Осем известни и успели българи ще участват в мотивационния семинар "#ВдъхновиМе", който ще се проведе на 11 ноември в Пловдив. Под формата на кратък монолог всеки лектор ще разкаже как е успял в своята област и каква за него е цената на успеха.

"Чрез събитието "#ВдъхновиМе" целим да покажем на младите хора в град Пловдив позитивния пример, към който да се стремят при навлизането в реалния живот. Считаме, че мотивационно събитие като това би била добра отправна точка за тези, на които им предстои реализация на пазара на труда, а и не само. Освен да вдъхновим пловдивчани бихме желали да помогнем и най-малките. Събраните средства от входа за събитието ще бъдат дарени за закупуването на апарат билирубинометър за отделението по неонатология в МБАЛ "Пловдив", апарат от изключителна необходимост за изследването на жълтеница при новородените",  коментират организаторите на събитието Ротаракт клуб Пловдив- Пълдин.

"#ВдъхновиМе" ще протече под формата на кратки лекции от представители на няколко категории като бизнес, спорт, култура, музика и други. Част от лекторите, които ще разкажат своята история са: Стойчо Керев, Анастас Гогов, Кирил Николов – Дизела, Станислав Тодоров – Роги, Георги Линков и други.

За да разберете кои са останалите лектори в събитието следете фейсбук страницата на #ВдъхновиМе: https://www.facebook.com/events/275377153307813/permalink/277528313092697/

"#ВдъхновиМе" ще се проведе на 11.11.2018г. от 11:00ч. в Дом на културата "Борис Христов". Цените на поканите за събитието варират между 14 лв и 50 лв и са в зависимост от разположението на местата в залата.

Следващите две седмици от петък до неделя представители на Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин ще продават покани на събитието на територията на Мол Пловдив и Мол Марково Тепе. Покани може да заявите и на тел: 0899 505 799. Елате и чуйте истории за успеха в различните му измерения. Plovdiv24.bg е медиен партньор на събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).