Uriah Heep забиват довечера в Колодрума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:31 / 04.05.2016
5965
Uriah Heep, една от английските култови хард рок банди, ще зарадва отново многобройните си български фенове. Концертите, организирани от Loud Concerts, със съдействието на община Каварна и "Булстрад Арена", са довечера от 20,00 часа в Колодрума в Пловдив, на 6 май в Каварна - площад "Защитата на Каварна" и на 7 май в "Булстрад Арена" - Русе.

През юни 2014 година Uriah Heep издадоха 24-ия си студиен албум Outsider. В него участва басистът David Rimmer, който замени в групата Trevor Bolder. Тавата бе последвана от турне, а през ноември 2015 бандата пусна колекцията Totally Driven с презаписани класически песни на Uriah Heep от 2001 година.

2016-та отново е белязана от обиколка, която стартира през март, и ще премине и през нашата страна с трите дати - в Пловдив, Каварна и Русе.

В момента Uriah Heep е в състав: Mick Box - китара, вокали; Phil Lanzon - киборди, вокали; Bernie Shaw - водещи вокали; Russell Gilbrook - ударни, вокали; Dave Rimmer - бас, вокали.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).