Уникално събитие очаква пловдивчани в неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 11.02.2019
7517
Един от най-значимите европейски колежи за мода, изкуство и дизайн идва в Пловдив, за да проведе безплатна презентация и творчески семинар с всички, които се интересуват от необятния свят на дизайна.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК

Със своите седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, както и с многообразните си образователни програми на английски, италиански и испански език, IED /Istituto Europeo di Design/ е една от най-значимите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа.  

IED ви дава възможност да живеете в един от най-красивите градове в света като Рим, Милано, Комо, Барселона, Флоренция, Мадрид, Рио де Жанейро, Венеция, Сао Паоло или Каляри и да се занимавате с това, което обичате! Можете да се обучавате в бакалавърски и магистърски програми, мастър курсове, едногодишни специализации и летни курсове.

Сред най-атрактивните специалности са:

· Интериорен дизайн

· Моден дизайн

· Графичен дизайн

· Бижутериен дизайн

· Продуктов дизайн

· Автомобилен дизайн

· Маркетинг и реклама в модата

· ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт

· Анимация, Видео и Аудио дизайн

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес организации, което значително улеснява навлизането им в професионалния живот. Ежегодно, близо 100 компании, сред които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

От 2016г. в IED успешно се прилага метод за намаляване на таксата за обучение на база семейни доходи за бакалвърски програми. Освен това, академията стимулира най-креативните кандидати със стипендии в размер на 50% до 100% от годишната такса, което прави института много по-достъпен за българските кандидат-студенти.

Презентацията в Пловдив, която ще се проведе на 17 февруари /неделя/ в хотел Тримонциум от 16:30 ч, ще представи колежа, неговите програми, възможностите за стипендии и кариерно развитие.

За тези, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост, ще се проведе и специализиран творчески семинар с лектор Алесандро Бусени (Alessandro Busseni) – преподавател в магистърската програма на IED "Graphic Design “. Творческият семинар започва 2 часа по-рано - в 14:30 ч. на 17 февруари в хотел "Рамада Тримонциум".

Целта е участниците да се докоснат до италианския подход на преподаване в една творческа среда, която ще ги провокира да мислят креативно, да работят в групи и да представят индивидуални идеи по теми, свързани с дизайна.

Участието в презентацията и/или творческия семинар е напълно безплатно и е с предварителна регистрация, която можете да направите ТУК до събота 16.02.2019 г.

Побързайте и резервирайте участието си! Местата са ограничени!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).