"Уикенд на промяната" за втори път в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:58 / 16.05.2016
1746
Родителството и партньорските отношения стоят във фокуса на второто издание на "Уикенд на промяната", който ще се проведе на 18 и 19 юни в петте модерни зали на Пловдивския културен институт. Организатор на събитието е Център "Промяна" с подкрепата на Фондация "Пловдивски Културен Институт".

В рамките на събитието над 30 лектори и треньори ще повдигнат завесата за всички пловдивчани и гости на града по теми, свързани с психология, общуване, отношения, здравословно хранене и холистични практики.

"Силно вярваме, че този нов тип социални събития, срещите и разговорите с различни лектори, психолози, експерти по хранене, холистични консултанти и терапевти, треньори и изложители мотивират и вдъхновяват повече хора да направят крачки към позитивна и желана промяна в начина си на хранене, мислене, поведение, общуване, да изграждат физическа и емоционална култура на живот", споделят организаторите на събитието.

"Как да изберем подходящ партньор и да създадем щастливо семейство", "За кризите и капризите в детска възраст и тяхното преодоляване", "Да бъдем здрави в 21 век" и "Каква е истината и мита за регресията", са само част от интересните лекции, които ще бъдат представени на 18 и 19 юни.

За любителите на духовните практики организаторите са подготвили интересни йога класове, дихателни и енергийни практики, медитации и други, а специални творчески ателиета, работилници, сесии по актьорско майсторство и рисуване очакват най-малките посетители.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...
Излязоха данни за заплатите в Пловдив и областта
Вандали са опетнили красивите мозайки пред ДКЦ-V в "Тракия"
Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възс...
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).