Учители и родители от ОУ "Кочо Честеменски" признателни на Георги Стаменов за загрижеността му за децата

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
13:56 / 17.10.2019
10750
Сърдечни благодарности получи кандидата за кмет на район "Централен“ Георги Стаменов от учителския колектив на ОУ "Кочо Честеменски“ и родителите на 5 "Б“ клас, затова, че за по-малко от седмица е осигурил интерактивна дъска за стаята на петокласниците и за ангажираността и инициативността му при решаване на проблемите на училището.

"5 "Б“ беше единственият клас в училището, който нямаше такова пособие и се налагаше да използваме телевизор и обикновена бяла дъска. Обърнахме се към г-н Стаменов за помощ, и благодарение на неговото съдействие, днес вече монтират дъската в класната стая, заедно с мултифункционалното устройство и лаптопа, необходими за работата й. Искрено му благодарим за подкрепата. Сигурна съм, че в една интерактивна класна стая на децата ще им е по-интересно в час, а учителите ще преподават по-лесно и приятно“, заяви директорът на ОУ "Кочо Честименски“ Златка Алдженаби.

"Скъпи г-н Стаменов, благодарим Ви от сърце, затова, че ни доказахте, че в България има хора, готови да откликнат и да подадат ръка в нужния момент. Благодарим Ви затова, че доказахте, че сте загрижен за нашите деца.“, се казва в писмото на родителите на учениците от 5 "Б“ клас до кандидата за кмет на район "Централен“.

Директорът на ОУ "Кочо Честименски“ изрази признателност и за помощта му при решаване на казуса с липса на детска и спортна площадка за децата от подготвителна група и 1-ви клас, които се обучават в сградата на училището на бул. "Свобода“ №26.

"Споделих проблема с г-н Стаменов и благодарение на бързата му реакция, архитектите на район "Централен“ вече проектират мултифункционална спортна и детска площадка в парка зад училището. Там ще има детски кът за игра на по-малките и спортно игрище за хандбал, баскетбол и футбол - за часовете по физическо възпитание на по-големите. След края на учебните занятия съоръженията ще се ползват от децата, които живеят в квартала. Сърдечно благодаря на г-н Георги Стаменов за съпричастността му към проблемите на училището и решителността и размаха, с които веднага ги решава“, завърши директорът на ОУ "Кочо Честименски“ Златка Алдженаби.

Виж коментарите (1)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).