Ученик псува и обижда полицаи край брега на Марица, отнесе глоба

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
11:49 / 02.06.2020
2912
Ученик от Пловдив ще трябва да плаща 100 лева глоба заради проявено от него дребно хулиганство спрямо полицейски служители на Трето РУ, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В нощта срещу неделя той бил с приятели в градинката до пешеходния мост, от северната страна на реката, където купонясвали по пейките. Около 4:00 часа сутринта към тях се приближила патрулна кола на полицията. При вида на униформените младежите се разбягали в различни посоки. Някои от тях, включително и нарушителят, се опитали да се скрият зад храсти на крайбрежната алея на река Марица.

Когато полицейските служители се приближили установили четири от лицата. В този момент нарушителят, който също се бил скрил зад други храсти на същата алея започнал да крещи към униформените служители обидни думи и изрази. Малко по-късно се притекъл на помощ друг полицейски екип, който заловил нарушителя. Той получил акт за дребно хулиганство заради псувните и бил изправен пред съда за определяне на наказанието.

Пред магистратите младежът признал за поведението си и изразил дълбокото си съжаление за случилото се. Съдът преценил, че момчето не е личност в висока степен на обществена опасност, поради което и наказанието "Задържане до 15 денонощия в структурно звено на Министерство на вътрешните работи“ се явява неподходящо и нецелесъобразно.

Решили да му наложат глоба – 100 лева заради дълбокото разкайване и съжаление за стореното, признанието на факти от дееца и твърде младата му възраст.

Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).