Убийството в Нареченски бани по съкратената процедура! Бащата шокира прокурора с поведението си

Автор: Илиян Радков
Коментари (0)
12:10 / 07.08.2019
13409
По съкратената процедура ще се гледа делото срещу Севдалин Боюклиев и синът му Марин. Двамата са обвинени в жестокото убийство на столичния бизнесмен Венцислав Младенов. До това решение се стигна по време на разпоредителното заседание в Окръжния съд, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Марин Боюклиев, на когото назначиха служебен адвокат в лицето на Зоя Тошкова, поиска съкратена процедура, но се появиха противоречия с баща му и затова съдията разпореди почивка след искането на адвокатите на обвиняемите за доизясняване на този казус. В крайна сметка Севдалин също се съгласи на съкратена процедура, но при условие да отпаднат куп свидетели и вещи лица. Списъкът на одобрените от него се сведе до 4 свидетели и 3 вещи лица.

Прокурорът по делото сподели няколко детайла за подсъдимия Севдалин. В близкото минало Севдалин се е славил като ненадежден и некоректен. Всеизвестен факт е, че Боюклиев-старши имал множество връзки с най-различни жени, като в общия случай, те били стълбата му към просперитет в живота. С фаталната кръчма "Родопски специалитети“ Севдалин също се сдобил в съдружие с една от многото си любовни изгори. Към днешна дата той имал връзка със директорката на местна детска институция, която дори го е назначила на работа – като шофьор на децата. Пред репортер на Plovdiv24.bg прокурорът по делото сподели възмущението си от поведението на Севдалин, който нито веднъж не поел отговорност за извършеното деяние. След като Севдалин отказа да се признае за виновен, Марин няма да може да получи редукция на присъдата с 1/3, въпреки че пожела да признае вината си.

Прокурорът пожела да бъде направена ДНК експертиза на врътка на кран. Адвокатите на Боюклиеви се възпротивиха на искането му, но съдът прие това на обвинителя.

Сестрата и майката на убития Венцислав Младенов бяха конституирани като частни съдебни обвинители.

Делото ще се гледа на 28 октомври от 9:30 часа.

“Не желаят да се събират всички доказателства. Избират само определени. Марин Боюклиев е поставен в положение да няма избор. Баща му не се признава за виновен", коментира адвокатката на Марин Боюклиев – Зоя Тошкова.

Вижте във видеото какво още каза тя.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (18):
21.06.2022 Не пожалиха убийците от Нареченски бани
18.01.2022 36 г. затвор за баща и син заради убийството в Нареченски бани
16.02.2021 Ужасяващи подробности за бруталното убийство в Нареченски бани! Убийците с тежки присъди
04.02.2021 Убиец от Нареченски бани с брутален коментар във Фейсбук
21.02.2020 Болест отложи делото на убийците от Нареченски бани
19.12.2019 Свидетели посочиха убиеца на бизнесмена в Нареченски бани
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).