Убиецът Веселин смятал майка си за вещица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 02.06.2016
3209
Ужасяващи подробности бяха разкрити днес в Пловдивския апелативен съд, където убиецът Веселин Стайков от хасковското село Сеноклас обжалва ареста си. Мъжът е ликвидирал родната си майка в дома й на 19 май тази година през нощта по зверски начин. Съседите чули възрастната Кира да пищи от ужас и болка и да се моли някой да я спаси.

Преди да убие майка си и да скрие голото й тяло в къпинака, Веселин бил чуван често от съседи и хора от селото да казва, че майка му трябва да бъде ликвидирана, защото е вещица и нямало място за нея на белия свят.

Ченгетата, които претърсили дома му, след като станало ясно, че бабата я няма, били уверявани от Веселин, че тя е изчезнала, защото зли сили са я убили. След това пък казал, че майка му се намира скрита в къпинак.

Следово куче е открило трупа на жената, който действително се намирал на посоченото от убиеца място. Голото тяло на възрастната жена било увито в чувал. Аутопсията показала, че жената не е била изнасилена и не е имало сексуални гаври с нея.

Прокурорът по делото Андрей Атанасов настоя за постоянен арест, тъй като има опасност Веселин да се укрие или да извърши друго престъпление. Съдът го остави в ареста.

В хасковското село, където той е родом, хората казват, че той е много агресивен, не работи, постоянно пие и денонощно тероризирал майка си и съпругата си.

Източник: Блиц


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).