Трифон Зарезан или Свети Валентин? Вижте ТОП предложението на Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:42 / 11.01.2019
3584
Трифон Зарезан или Свети Валентин? – повод за празник винаги има. Но дори и да не сте от празнуващите, красивият Пловдив ще ви изкуши с неустоимите си предложения за 14ти февруари.  

Една от най-атрактивните оферти за празника отново е тази на Парк и СПА Хотел Марково. Приятната обстановка, комбинирана с лукс, комфорт и внимание към детайла, са само част от цялостното преживяване за един незабравим празник - празникът на любовта и виното - денят, който с нетърпение очакват много двойки! Дали ще предложите брак на любимото момиче, ще хапнете вкусно с приятели или просто ще се насладите на вечерта с чаша класно вино, ресторант Belle Vue  ви очаква, за да ви подари една незабравима вечер с невероятната си гледка към нощен Пловдив

Не е инкогнито и изпълнителят, който е поканен – Михаела Филева ще се погрижи да сте в опасна близост с приятното изживяване. Гостите на комплекса ще се насладят и на изпълнителите от формация "Елика“, а за тези, които са отседнали в хотела за повече от 1 нощ – партито ще продължи и на 15-ти и 16-ти февруари с програма на акустично пиано и вокал. Промоционалните пакети може да видите тук

Менюто, което шеф-готвачът на Парк и СПА Хотел Марково е приготвил, е също толкова омагьосващо, колкото и звездната програма. То включва ароматна салата, сочно патешко и мока крем за десерт, а най-подходящото вино гостите на комплекса ще си изберат на винена дегустация от водеща винарска изба. Цената на куверта пък е поредният комплимент към пловдивчани. 

За истински релакс в най-добрия градски СПА хотел на България, препоръчваме да подарите на половинката си и допълнителна емоция – Парк и СПА Хотел Марково дава възможност да резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в изживяването. 

Друга идея как да изненадате любимата си, е разходка с лимузина на чаша шампанско в романтичния Пловдив – подарете й ден, в който да й покажете колко е специална за вас – като комплимент през най-влюбения месец в година, Парк и СПА Хотел Марково предлага преференциални цени на своите гости.  

Парк и СПА Хотел Марково ви очаква, за да ви подари отново най-доброто изживяване в празничната нощ!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).