Травеститът Благовест, наричащ себе си Алексия, проговори

Автор: Мариана Панчева
Коментари (9)
16:58 / 25.10.2016
14709
"Абсолютни клевети. Тази жена постоянно ме обижда и провокира, аз дори не говоря с нея. Нямам вина за това, което казва, че е извършено от мен."

Това заяви пред пловдивския Районен съд Благовест Молев, станал по-известен като Алексия, по повод повдигнатите му обвинения в хулиганство и противозаконно унищожаване на чужда вещ, предаде репортер на Plovdiv24.bg. oт съда. 

Районният прокурор поиска най-тежка мярка "задържане под стража" с аргумента, че спрямо Благовест/Алексия са отправени две обвинения по които се предвижда затвор - по първото до 2 години, по второто - до 5 години. 

По думите му вече има достатъчно събрани доказателства по случая, извършени експертизи и събрани свидетелски показания, които подкрепят искането му. Освен всичко друго харектеристиките на Благовест/Алексия описват човек със завишена степен на обществена опасност, изтъкна прокурора. 

"В квартала той е прочут с агресивното си и буйно поведение, затова има реална опасност да извърши друго престъпление."

Служебният защитник на Благовест обаче бе категоричен, че нанесената щета не е висока - разбитата врата се оценява на около 70 лева. 

"Случаят е с ниска степен на обществена опасност и не е налице хулиганство, тъй като се касае за личен конфликт с пострадалата", поясни защитата. 

Самият Молев пък сподели пред Plovdiv24.bg, че избягва контакти със съседката си, която просто го мрази и едва ли не си го е нарочила. Съдът в крайна сметка го остави в ареста.



Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).