Трагедия със 17-годишно момче, което издъхна в пловдивска болница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 30.07.2016
6657
17-годишен ученик от Езиковата гимназия в Благоевград издъхна внезапно, след като два дни се оплаквал, че не се чувства добре, като признаците били като при вирус. Мартин Владимиров изкарал курсовете за спасител и отишъл да работи на Черноморието. 

Почувствал се зле, вдигнал температура, започнало да го втриса и се обадил на родителите си. Баща му веднага се качил на колата и тръгнал за Несебър да го прибере. 

На връщане по пътя на момчето му станало много зле и той директно го откарал в спешен център на пловдивска болница. За жалост 17-годишният гимназист издъхнал.

Трагедията за семейството е голяма, тъй като това е единственото им дете. Мартин бил много кротък, бил добър ученик, помагал на родителите си, които имат магазин за плодове и зеленчуци на ул. "Илинден" в Благоевград, пише struma.bg.

Тази година синът им трябвало да бъде абитуриент в паралелката по немски с английски на гимназията. Черната вест попари съучениците и учителите на Мартин, роднини и близки, приятели, всички са в шок от трагедията.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).