Този е индивидът, ударил лошо шофьор на линейка в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:55 / 28.04.2023
7317
Районният съд в Пловдив гледа в момента мярката на мъжа, който удари шофьора на линейка на оживен булевард в града под тепетата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл.131, ал.1, т.1, и т.12, вр. вр. с чл.130, ал.2 от НК, за нападение над медицинско лице. По-късно днес ще стане ясно дали младият мъж, който е от Любимец, ще бъде оставен в ареста.

По делото е установено, че на 25 април 2023 г. около 17,00 ч. Т.Д. и дежурният лекар от ЦСМП, Пловдив се отзовали на повикване за мъж -  А.М., който се намирал в безпомощно състояние и лежал на тротоара на бул. "Шести септември“ в Пловдив.

Когато пристигнали, двамата му помогнали да стане и да стигне до линейката, за да може да бъде настанен в носилката за медицински преглед. В това време А.М. се обърнал и ударил с юмрук в областта на лицето Т.Д., шофьор на линейката. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полицейски екипи. На пострадалия е извършен преглед, той е в добро здравословно състояние.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).