Тотев за Славчо Атанасов: Явно си сменя позицията и излъга избирателите си

Автор: Мариана Панчева
Коментари (9)
12:29 / 23.07.2019
12507
"Интересно, защото преди 6 месеца Славчо Атанасов беше казал, че единствената причина да иска да се стане кмет на Пловдив е, за да има балотаж с мен и сега, когато няма такъв, явно си сменя позицията и е излъгал избирателите си". Така кметът Иван Тотев коментира новината, че ВМРО в Пловдив ще подкрепи Славчо Атанасов за кмет на града, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"В момента протичат нашите събранията за кмет, кметове на райони и общински съветници. По призив на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, а и по мое желание, в тях има по-широко участие. Имаме много стойностни хора за всяка позиция, включително вече имаме и първите номинации за кмет на Пловдив", подчерта градоначалникът.

От район "Северен" излъчен е Здравко Димитров (сега областен управител), а от район "Централен" - Георги Стаменов. По думите му, обаче, след тях има поне още 3-4 имена.

"Така че аз очаквам да завършим този цикъл от събрания с между 8 и 10 номинации, които да бъдат представени на Изпълнителната комисия", заяви още Тотев. Събранията в града под тепетата продължават до края на седмицата, като цяло в рамките на ГЕРБ се провеждат до 10 август и последна заседава ИК. 

"Процесът в Пловдив трябва да бъде даван за добър пример - отворен, прозрачен, с участието на гражданите. Партийните организации трябва да бъдат отворени към гражданите, защото ние отиваме на избори и там очакваме вота на гражданите. Когато гражданите участват в самия процес, това показва много отворена и взаимна комуникация. Ще подберем и ще представим на пловдивчани изключително стойностни хора, които да имат знанията, амбицията и да управляват Пловдив по най-добрия начин. Ще получим вота на пловдивчани, нямам никакво съмнение в това".

А иначе - Иван Тотев пожела да управлява разумен и диалогичен кмет, който вярва и има смелостта да взима тежки решения точно като - по думите му, него самия.

"Когато теглиш чертата, виждаш, че всичко си е струвало. За да ги има обекти, с които ще се гордеем 50-100 години напред, преди това някой трябва да поеме политическата отговорност. Пловдив заслужава да има кмет, който има знанията, уменията, подготвен, харизматичен - ще намерим такъв човек. Мисля, че ще направим едно добро предложение на пловдивчани не само за кмет, но и за районни кметове и общински съветници".

Виж коментарите (9)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).