Тодор Чонов кани пловдивчани на спортно събитие с Енчо Керязов и баща и син Назарян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:33 / 19.10.2023
1534
Кандидатът за кмет на Пловдив Тодор Чонов и водач на листата на ПП "Свобода“, номер 49 в интегралната бюлетина, кани пловдивчани на спортно събитие в зала "Строител“ в събота от 11 часа. Очаква се да присъстват световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов и шампионите по борба Армен и Едмонд Назарян.

На събитието ще се дискутира как да се пазим от опасностите на пътя, как да се грижим по-добре за здравето си, как да мотивираме детето си да спортува.

"Безопасността и общата отговорност са един от важните ни приоритети“ – подчерта кандидатът за кмет. Чонов смята, че добрият пример е най-добрата гаранция за възпитаване на поколения, спазващи правилата, а това от своя страна помага за повече безопасност на пътя за всички.

"Подкрепяме спорта в Пловдив и развитието му, както и пътната безопасност“ – посочи Тодор Чонов. В събитието ще участва заслужилият треньор Иван Гарабитов, кандидат за общински съветник от ПП "Свобода“.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за пожарникаря, върху когото падна огромно дъ...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище на 20 май
Над 2000 деца са приети в първа група на детските градини в Пловд...
Начало на инцидентите в Пловдив за днес
Роднини и приятели се прощават със загиналите Кристиан и Теодора
Влоши се състоянието на пожарникаря, който пострада тежко в спаси...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).