Three Days Grace закриват Hills Of Rock в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:20 / 12.04.2017
1860
Феновете на Three Days Grace най-после ще могат да видят групата и в България. Канадската рок банда ще закрие фестивала HILLS OF ROCK 2017, част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. Групата ще свири на главната сцена в последния ден на фестивала, веднага след GUANO APES.

Three Days Grace е създадена през 1997 година в Онтарио от Adam Gontier, Neil Sanderson и Brad Walst. 6 години по-късно към тях се присъединява и Barry Stock. В този състав групата записва 4 албума, първите три от които стават платинени, а няколко сингъла от тях оглавяват Billboard класациите.

През 2013 Adam Gontier се оттегля от групата и на негово място идва вокалистът на My Darkest Days, Matt Walst.

"Когато Мат се присъедини нямаше и миг, в който да съм се съмнявал, че ще продължим уверено напред" - казва Нийл. "Първото шоу на Мат беше пред 8000 души и той буквално ги прегази. Донесе ни нова енергия, която публиката усети. Нямаше връщане назад."

В този състав групата записва последния си албум HUMAN , а първите два сингъла от него - "Painkiller" и "I Am Machine", оглавяват последователно класациите.

THREE DAYS GRACE ще се качат на главната сцена на HILLS OF ROCK на 1-ви юли. От 18.04 цената за двата дни на фестивала става 90 лева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).