Тези са двете моми, безмозъчно качили във Фейсбук безпределната си глупост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
21:23 / 16.03.2017
51991
Важно съобщение на МВР Пловдив:

В ОД МВР Пловдив се извършва проверка по повод разпространен във Фейсбук клип с опасно и демонстративно шофиране от млада жена, която извършва няколко нарушения на Закона за движение по пътищата. Днес е установена самоличността на участничките във видеото - водачката на лекия автомобил и нейна спътничка. 

Изяснено е, че материалът е заснет по време на придвижването им по Асеновградско шосе в Пловдив. Предстои да бъдат издирени и разпитани свидетели на случилото се. След приключване на проверката се предвижда да бъде взето административно отношение от служители на сектор "Пътна полиция". 

Ето какво написа междувременно "Блиц" преди малко: "Михаела Дишлиева и Поля Ленчева - това са двете пловдивски кифли, които се снимаха как карат с бясна скорост в Пловдив. Видеото, което попадна във Фейсбук, скандализира цяла България. На него двете момичета се лигавят, докато карат с над 100 км/ч в Пловдив, а на задната седалка има малко дете.

Проверка установи, че и двете са изтрили фейсбук профилите си след разразяване на скандала. Зад волана на колата седи Михаела Дишлиева. Тя нашумя преди време с участието си в пловдивско риалити. В момента бившата фризьорка се представя и като модел. Има регистрации в няколко кастинг агенции".

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).