"Тежка" шампионска подкрепа за Георги Титюков и неговата листа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:36 / 02.10.2015
4064
Шампиони "тежка категория" изразиха своята подкрепа за кандидата за кмет на район "Централен" и водач на листата за общински съветници на коалиция "Кауза Пловдив" Георги Титюков.

Сред тях бяха най-силният българин Стоян Тодорчев, притежател на 7 световни рекорда в силовия многобой и вписан в Книгата на рекордите "Гинес" като най-силния човек на планетата, след като заедно с още 8 души успя да издърпа 195-тонен самолет в Сибир през 2010г., сребърният и бронзов медалист от различни републикански първенства по културизъм Аспарух Тошков, златният медалист от републиканско състезание по вдигане от лег Кристиян Сотиров, бившият професионален състезател по ММА и вицеевропейски и републикански шампион по граплинг Георги Тодорчев, Стоян Стоянов, многократен златен и сребърен медалист по стрийт фитнес в републикански първенства, Милуш Драганов треньор на "К2 Файт" клуб по киокушин, многократен шампион от балкански, европейски и световни първенства, олимпийският шампион по вдигане на тежести за младежи за 2010 година Георги Шишков, републиканските шампиони по кикбокс и муайтай Борислав Чернев и Георги Алдженаби, трикратният ММА шампион на Пловдив Александър Илиев, бронзовият медалист от европейско първенство по сумо и републикански шампион по борба Радослав Атанасов.

Накрая, но не на последно място една "силна" дама - Виолета Савова, вицерепубликански шампион на бикини фитнес за 2015 година.

"Нашата съвместна работа винаги е давала добри резултати. Вие може да разчитате на моята подкрепа. Надявам се, че ще ви хареса нашата листа, в която място са намерили велики имена от българския спорт - Николай Бухалов и Асен Златев, прославили страната ни в целия свят", обърна се към най-силните мъже на Пловдив и България Георги Титюков

"Надявам се да гласувате с номер 6 в бюлетината за общински съветници и кмет на район "Централен", допълни още той. 

След това Георги Титюков нагледно им показа как изглежда спортната зона на Младежкия център - футболните, волейболните и баскетболните игрища, както и фитнесът на открито.

Виж коментарите (0)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).