Тарикати от Пловдивско, хвърляли прах в очите на КАТ, загазиха здраво

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:46 / 24.07.2020
26282
Няколко шофьори се опитаха да хвърлят прах в очите на пътна полиция и да се разминат с глобите, но удариха на камък, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На 22 юли с постановление на прокуратурата в Карлово е започнато досъдебно производство срещу 42-годишен жител на село Войнягово. Седмица по- рано мъжът бил спрян с автомобила си за проверка по линия пътен контрол,но представил пред служители на РУ Карлово фалшива книжка.

Две бързи производства са започнати срещу водачи, управлявали в едногодишен срок от наказване по административен ред, след като свидетелствата им за управление са били отнети за извършени нарушения. 38-годишен водач на "Ваз"- чужда собственост, е спрян за проверка на разклона на село Иван Вазово, община Калояново. Шофьорската книжка на водача била отнета на 11 септември 2019г, но мъжът продължил активно да шофира.

За същото престъпление – управление на МПС след отнето свидетелство, в ареста на РУ Труд е задържан 18 годишен жител на гр. Баня. Водачът е управлявал лек автомобил "Мерцедес" в едногодишен срок от наказанието му по административен ред.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област
На улица в Пловдив снимаха новия джип на Ferrari
Това е листата на БСП в Пловдив, която ще атакува новия парламент...
Адско задръстване на Околовръстното на Пловдив, шофьорите изнерве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).