Таксиметровите шофьори подкрепят протеста на рокерите в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:16 / 10.08.2016
3338
И таксиметровите шофьори ще се включат към протеста на рокерите в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Подготвена е декларация, която изцяло изразява съгласие с исканията на мотористите за промяна на правосъдната система в България.

"Подкрепяме изцяло каузата на рокерите, защото смятаме техните искания за абсолютно нормални, логични и разумни. Също така искаме да изразим недоволството си и от новите данъци, които въведоха за нашата гилдия. Такива безобразия ги няма никъде по света", категоричен бе Георги Ряпков, председател на таксиметровите шофьори в Пловдив.

Днес превозвачите няма да се включат физически към протеста пред Съдебната палата, тъй като решението им за присъединяване е спонтанно, а съответно и времето за подготовка не е достатъчно.

"Към нашата декларация ще се присъединят и колегите от още 2 пловдивски организации. Също така и организации от Варна, Бургас и Русе. Имаме идеи за още много подобни проекти с тях. 

Надяваме се все повече хора да се включат в протеста, защото имаме законова и съдебна система, но те не функционират нормално. Това трябва да се промени", допълни още Ряпков.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент
Тежко отмъщение застигна шофьор на такси в Пловдив
В Пловдив оказаха голяма чест на испански дипломат
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).