Свидетели: Момичето припадна, линейката дойде след 30 минути

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
14:47 / 09.05.2014
20314
В редакцията на Plovdiv24.bg се получиха няколко различни мнения относно смъртта на 27-годишното момиче, което почина снощи в Центъра на Пловдив. Свидетели твърдят, че младата жена, чието име е Яна, е припаднала в магазин, а линейката е дошла след близо 30 минути. Репортер на сайта направи няколко опита да се свърже с Центъра за спешна медицинска помощ, откъдето обаче отказаха каквато и да било информация за случая. Директорът д-р Иван Стойнов също не бе открит за коментар. Ето какво твърди читателка на сайта:

Имаше поне 30-50 човека струпани около момичето, а то почти не се виждаше, но непрекъснато някой му правеше сърдечен масаж. Бяхме седнали на близкото кафене, и повече от 30 минути лежеше долу, докато дойде лекарката от ЦСМП. За нелепост самата линейка не можа да дойде до мястото /магазин "Паоло Ботичели" и оптиката до него/. 

Това не е "Опълченска", линейката стигна дотам, но нали има ограничители ... си остана там. Лекарката и сестрата носеха на ръка техника, а после донесоха и дефибрилатор, накрая докараха носилката и не бегом към линейката. 

Явно им стана ясно, че не могат да я спасят. В 17.55 вече я бяха прибрали. Имаше поне 2-ма униформени, паниката у хората беше голяма. Всеки искаше да помогне с нещо и да стане по-бързо, посрещаха линейката от всички възможни улички. Момичето не беше само, придружаваше го и момче и една жена... Чуха се версии между хората за припадане или някаква анемия, но не и за спъване. Нека се каже каква е истината. Но жалко за детето. Почивай в мир.

Виж коментарите (14)

Още по темата (2):
13.05.2014 Момичето, което издъхна на Главната, е имало сърдечно заболяване
09.05.2014 Трагедия: Млада жена почина нелепо в Центъра на Пловдив!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).