Световна звезда пусна в гримьорната си пловдивска ученичка и онемя от чутото!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
11:20 / 26.11.2018
22197
Прекрасният пловдивски славей - малката Мелек Ерен омая световната звезда Ищар. Възпитаничката на пловдивското училище "Любен Каравелов" пя в гримьорните специално за екипа на етнопевицата след концерта в пловдивската зала "Сила" и изпълни сърцата на всички с искрено възхищение и обич! За талантливото момиче денят също ще остане завинаги вълнуващ и специален!

Най-малкият участник в спектаклите на Национален фолклорен ансамбъл "Българе", момичето, което печели наградите на фестивали и конкурси навсякъде из страната, където се яви, и което не се притеснява да пее дори в градския транспорт на Пловдив получи истинско признание от професионалист със световна слава. И обещанието, че те двете обезателно ще се срещнат пак, и то скоро.

"Пред очите ми два ангела се срещнаха, преливайки от любов един към друг. Не знам кой на кого повече се радваше и възхищаваше. А звездната Ищар много нежно и по детски чисто попита Мелек: "Искаш ли да пееш с мен? Каня те на следващия си концерт в България да ме научиш на тази песен!" Уникална Ищар! Уникална Мелек!", разказа Стойна Владимирова, свидетел на вълнуващата среща.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).