Световен лидер отвори нов център в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:51 / 16.08.2019
11296
В средата на месец август световният лидер в производството и доставката на почистваща техника "Керхер" отвори нов "Керхер Център" в Пловдив на бул "6-ти септември" 230А. Това е третият собствен обект на немската фирма от общо шестте центъра на територията на страната.

В новооткритият "Керхер Център" в Пловдив може да намерите пълната гама от хоби продукти, както и продукти за професионална употреба в хотели, сервизи, автомивки, производства и други обществени места. Освен разположеният на 270 квадратни метра шоурум, Центърът разполага с фирмен сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Събитието беше официално открито от президента на регион Централна и Източна Европа Лилия Седлар, Мартин Василев – изпълнителен директор за България и Областният управител на област Пловдив Здравко Димитров.

На официалната церемония присъстваха още много бизнес партньори на фирмата, служители и шампионките от волейболен клуб "Марица“, чиито спонсор е "Керхер". Това е поредната стъпка на компанията в страната. Предвижда се в началото на следващата година да бъде отворен нов "Керхер Център" в страната.

Компанията се представя изключително успешно на българския пазар и отбелязва 18% ръст в продажбите. През 2019 година оборотът на немската компания в България се очаква да надхвърли 14 милиона лева.

"Керхер" в България е част от глобалната структура на "Керхер", която оперира в 70 държави по цял свят и има повече от 13 000 служители

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).