Сватбено изложение бе открито в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:50 / 11.02.2017
3591
Заместник-кметът Георги Титюков и директорът на ОП "Радостни обреди" Румяна Толова откриха сватбено изложение в Пловдив, организирано от списание "Сватбен сезон" и с подкрепата на общинското предприятия. То се провежда днес и утре в палата 7 на Международния панаир.

"Радвам се да открия първото по рода си подобно изложение в Пловдив. Надявам се, че то ще се превърне в традиция и през следващите години. От името на кмета на град Пловдив Иван Тотев и от свое име пожелавам на всички участници и на организаторите успех", заяви заместник-кметът Георги Титюков.

Той допълни, че по данни на Националния статистически институт през последните 5 години сватбите са се увеличили с 30%, което показва една добра тенденция и че Пловдив е вторият град с най-много сключени граждански бракове след София. През 2016 г. в Пловдив "Да" са си казали близо 2000 двойки.

"През двата дни тук ще има наши представители, които ще консултират бъдещите семейства по всички процедурни въпроси, свързани със сключването на граждански брак", уточни директорът на "Радостни обреди" Румяна Толова.

"Радвам се, че виждам толкова много фирми от сватбения брашн и се надявам, че добрата комуникация и работа между нас ще продължи и през тази година. Смятам, че това е правилният път за работа, когато бизнесът и Общината си партнират", допълни тя.

Всички бъдещи младоженци могат да се възползват от съветите на професионалистите, за да направят сватбения си ден една приказка.

От 10 до 18 часа, ще има представители на общинското предприятие, които ще отговарят на въпроси на бъдещите семейства, свързани със сключването на граждански брак - колко време предварително трябва да стане записването, какви са необходимите документи, видовете ритуали, таксите за записване и провеждане на ритуали и др.

Входът за посетители е свободен.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).