Суперпиян шофьор към полицаи: Ето ви да се почерпите, давайте да си ходя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:42 / 21.02.2017
7998
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Самуил Г,. на 40 г., за това, че направил опит да даде подкуп на полицейски орган, за да не извърши действие по служба. На 4 февруари 2017 г. Самуил и негов приятел посетели заведение в Карлово. Там обвиняемият консумирал алкохол. 

Около 21,40 часа двамата се насочили към автомобила на Самуил, който седнал на шофьорското място и потеглил. Малко по-късно той бил спрян за проверка от двама служители на МВР, които осъществявали дейност по контрол и осигуряване на безопасност на движението в Карлово. Полицаите отишли до мястото на водача, който слязъл от колата.  

Служителите на МВР му поискали документите, а той отвърнал, че не ги носи, след което бил повикан до полицейския автомобил за справка в мобилната система. Когато отишъл, той застанал до дясната врата и хвърлил две банкноти по 10 евро, за да не бъде санкциониран по административен ред за управление на МПС след употреба на алкохол.  

"Ето ви да се почерпите, давайте да си ходя. Да не съм пребил човек. Нищо не сам направил", обърнал се към служителите на МВР Самуил. 

Полицаите не взели парите и незабавно извършили действия по задържането на обвиняемия. Той е бил проверен с дрегер, който отчел 2,24 промила алкохол в издишания въздух, за което е било образувано отделно бързо производство. Разпитан в хода на досъдебното производство, обвиняемият се е признал за виновен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).