Супермодерен кинокомплекс отваря врати в мол "Марково тепе" на 28 октомври

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:07 / 19.10.2016
11034
На 28 октомври водещият екзибитор в България "Кино Арена" отваря нов кинокомплекс в Пловдив. Той се намира в мол "Марково тепе" на бул. "Руски" 54 и разполага с 6 модерни зали, оборудвани с последно поколение кинотехнологии. 

За първи път зрителите в региона ще имат възможността да се насладят на върховно киноизживяване в IMAX зала с огромен екран, 288 удобни кожени кресла и най-новата озвучителна система от последно поколение IMAX® ® Immersive sound.

Зала 2 в Кино Арена Mall Markovo Tepe Пловдив е от уникалната по рода си киноконцепция PREMIUM LARGE FORMAT. Оборудвана е с внушителен по размери екран, 4К кинопроектор от най-новото поколение на Christie Digital за ярки и кристалночисти образи. Единсвено в PREMIUM залата зрителите в Пловдив могат да се потопят в 360° звукова панорама, която създава системата DOLBY ATMOS, ексклузивно представена от Кино Арена.

"Щастлив съм, че зрителите в Пловдив и региона се присъединяват към голямото семейство на киноверигата Арена. Наша основна цел е да предоставим най-доброто киноизживяване и не пестим средства и усилия, за да го постигнем. Инвестираме в модерни формати, интегрираме водещи кинотехнологии - всичко в името на зрителите в България и онова върховно усещане да сме в действието на самия филм, както никога досега", казва Стефан Минчев, собственик на киноверига Арена.

Програмата на Кино Арена Mall Markovo Tepe включва холувидски заглавия от репертоара на водещите дистрибутори в страната, специална алтернативна програма като опери и балети от сцената на Кралската опера в Лондон, както и ексклузивни музикални концерти и спортни събития. Информация за прожекциите и актуални новини се пубикуват регулярно на сайта www.kinoarena.com Киноверигата предлага резервации и закупуване на билети за всяко кино Арена директно през сайта.

Кино Арена е водещ екзибитор в България и е пионер във въвеждането на дигиталния формат, излъчване на живо от сателит, както и 3D дигиталната технология в България.

Киноверигата оперира 11 кина в 6 големи града с общо 82 екрана, включително два самостоятелни кинокомплекса с най-големите кинозали в страната.
С откриването на Кино Арена Mall Markovo Tepe в Пловдив, екзибиторът продължава традицията на лидер в предлагането на най-новите технологии и най-модерния дизайн за осигуряване на максимален комфорт и вълнуващо изживяване на зрителите.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)

Още по темата (75):
22.09.2022 Пловдивчанка: Обърнете посоката на турбуленция на това кръстовище или сложете пешеходен светофар
10.01.2022 Клиент отвратен от тоалетни в пловдивски мол: Кошмар!
17.09.2017 Камера засне кошмарния инцидент с момиченце в пловдивски мол
15.09.2017 Кошмарен инцидент с малко момиченце в мол "Марково тепе"!
28.08.2017 Опразниха най-новия пловдивски мол, изкараха навън всички служители и посетители
17.08.2017 Пловдивчанин купи скъсани обувки за 125 лева! Какви са правата му?
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за пожарникаря, върху когото падна огромно дъ...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище на 20 май
Над 2000 деца са приети в първа група на детските градини в Пловд...
Начало на инцидентите в Пловдив за днес
Роднини и приятели се прощават със загиналите Кристиан и Теодора
Влоши се състоянието на пожарникаря, който пострада тежко в спаси...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).