Супер инициатива в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:45 / 12.04.2021
4098
С монтирането на пейка, дарена в чест на баща му, кметът на "Тракия" Костадин Димитров постави началото на инициативата "Пейка с послание". Съоръжението се намира в парк "Лаута" на алеята, известна като Младоженческата, и е в памет на доц. д-р Димитър Димитров – лицево-челюстен хирург.

"Тази алея бе любимото място за разходка на баща ми", сподели Костадин Димитров и обясни идеята ни кампанията.

Инициативата за дарение на пейка предлага уникален начин на жителите да отбележат специално лично събитие, да популяризират компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други поводи.

"Дарението ще допринесе за разкрасяването на градската среда, а хиляди жители ще научат и оценят Вашите послания", допълни кметът на "Тракия".

Кампанията позволява на участниците да оставят траен отпечатък в парка или междублоковото пространство. Независимо дали в чест на любим човек, за отбелязване на рожден ден или пенсионирането на колега или за популяризиране на бизнес, дарението на пейка ще подкрепя местната общност и превръщането на публичните места в красиви оазиси.

Всички граждани и компании, които проявяват желание да се включат в инициативата "Пейка с послание" е необходимо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на район "Тракия“ trakia@plovdiv.bg, за да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на съоръжението.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).