Студенти от Пловдивския университет тържествено получиха своите дипломи

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
12:45 / 07.04.2019
3746
Студенти  на Факултета по икономически и социални науки на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" получиха своите дипломи на тържествена церемония по случай успешното дипломиране. Випуск 2018 официално изпрати 254 бакалаври и 306 магистри.

От абсолвентите по икономика, администрация и управление и политически науки 80 са с отличен успех. Те получиха специални грамоти, а студентите с най-висок успех от отделните специалности бяха удостоени и с плакети. Освен традиционните пожелания за успешен път в живота от зам.-ректора на ПУ "Паисий Хилендарски“ – доц. д-р Мария Стоянова, и декана на факултета – доц. Станимир Кабаиванов, специалната изненада за гостите на церемонията беше музикален поздрав от гайдарски състав "Родопчани“, носители на множество награди.

За 25 години от основаването си Факултетът по икономически и социални науки се е наложил като авторитетен и предпочитан партньор и образователен център в Пловдив и страната, подчерта доц. Кабаиванов. Според него гарант за добрата професионална реализация на студентите са високите стандартни на преподаване, взаимодействието с фирми от различни сектори на икономиката и развитието на нови бакалавърски и магистърски програми, ориентирани към нуждите на пазара на труда, .

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).