Стреляха по линейка в "Шекер махала" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:01 / 13.03.2013
3520
Линейка на ЦСМП-Пловдив е била обстрелвана в ромската "Шекер махала" в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Няма физически пострадали лица от медицинския екип. Екипът е бил на адрес след обаждане за спешен случай с мъж с епилепсия, който е бил със затруднено дишане.

Повикването на тел. 112 е постъпило в 10:24 ч. На място веднага се е отзовал свободен медицински екип, който по време на повикването се е намирал на 200 м. от адреса. Пациентът е 49-годишен мъж със захарен диабет от I тип, както и с хронична обструктивна белодробна болест. След като му е оказана необходимата помощ, медицинският екип е преценил, че не се налага спешна хоспитализация. В 10:55 ч. екипът изпраща обратна информация до диспечера, че помощта е оказана на място и колата тръгва обратно към ЦСМП-Пловдив.

Няма данни на адреса на посещението да е възниквал конфликт. 

При потеглянето на линейката по нея е започнала стрелба, вероятно с въздушна пушка. Директорът на ЦСМП Пловдив незабавно е информирал ръководството на областната дирекция на МВР и прокуратурата за възникналата ситуация. Повиканият екип на полицията пристига след 20 мин. на мястото на инцидента. Линейката е изтеглена до 3-то РПУ-Пловдив за извършване на оглед, който продължава и към момента.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пейков за електромобила си: Стигам със зор от Пловдив до София, н...
Туристи оставиха близо 9 млн. лв. в Пловдив
Дъждовно и облачно ще е времето днес в Пловдив
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).