Стрелба в поделение в Пловдив, вижте отговора на генерал-майор Матеев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:02 / 01.06.2021
21781
Пловдивчанин изля в писмо до Plovdiv24.bg възмущението си от порция сутрешна стрелба във военните поделения в кв. "Гладно поле". Ето какво ни написа:

"Искам да изкажа възмущението си от сутрешната престрелка, която се случва във военните поделения на ул. "Ген. Радко Димитриев". Цяла сутрин се чуват непрестанни изстрели от автомати и взривове от гранати или нещо подобно.

Разбирам, че нашата армия има нужда от обучения и тренировки, но не разбирам, защо това трябва да се случва в поделения, които са разположени в рамките на града и са заобиколени от жилищни сгради. Не е ли възможно такъв тип военни подготовки да се извършват извън населени места, на обособени за това полигони?".

Ние от своя страна сигнализирахме командира на Съвместното командване на специалните операции генерал-майор Явор Матеев:

"Днес в поделението има стотици деца, тъй като  е Денят на детето 1 юни. Самите деца стрелят с халосни патрони, за да видят как се гърми. Това са децата на обществото! С тях има много учители и граждани. Миналата година бяха около 500-600 деца".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).