Страшни разкрития за житейската драма с изневяра и ревност, довела до зверското убийство в Труд

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
21:33 / 07.02.2019
47258
Местни хора разкриха, а разследващи потвърдиха пред Блиц страшни драми в живота на семейство Веска и Костадин Хаджиеви от пловдивското село Труд.

Припомняме, че в средата на миналия месец 67-годишната Веска уби 73-годишния си съпруг. Мъжът е бил ликвидиран в банята на общата им къща. Бил е многократно удрян с път предмет, вероятно с брадва, след това е бил душен. После това Веска измила банята, за да заличи следите, а на другият ден отишла на работа. Трупът бил открит от приятел на жертвата, който отишъл в къщата, защото не можел да се свърже Костадин.

Местни хора разказват, че отношенията на семейството се влошили още на младини. Веска тренирала волейбол, отборът бил на лагер в Бургас. За да изненада и зарадва младата си съпруга, Костадин отишъл на внезапно посещение при любимата си. Водил и малкия им син. Там обаче разкрил, че Веска и треньорът имат любовна връзка. От тогава отношенията между двамата се влошили. Няколко години по-късно починал и синът им и това на практика сложило край на брака. Двамата не се развели, живеели в обща къща, но от дълго време разделени.

Отдавна Костадин имал жена в живота си. Преди 10 години тя била болна от рак, но мъжът й помогнал-дал пари за лечение, водил я по болници. Така жената се излекувала, а връзката между тях продължила. Веска е знаела това, не спирала да упреква мъжа си в прелюбодейство. В деня на убийството скандалът е ескалирал заради тази жена. Цял ден се карали, докато се стигнало до леталния край на Костадин.

В Труд всички определят мъжа като скромен, работлив и тих. Имал си градинка в двора, за която се грижел. Везните на местните клонят в полза на Костадин, те не спират да жалят за него и заявяват, че Веска било тази, която постоянно създавала скандали в дома им.

Виж коментарите (0)

Още по темата (17):
08.02.2021 ВКС намали още присъдата на Веска, която уби мъжа си в Труд
10.09.2020 Намалиха наказанието на Веска, убила мъжа си край Пловдив
27.08.2020 Ще има ли милост за баба Веска, убила мъжа си край Пловдив след години
насилие?
09.07.2020 Вещи лица нищят поведението на Веска, докато е убивала мъжа си в Труд
13.02.2020 9 години затвор за Веска Хаджиева, жената ридае неудържимо!
13.02.2020 Случаят "Баба Веска" - умишлено убийство или неизбежна отбрана?
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).