Стотици домоуправители в "Централен" бяха предупредени за належащи ремонти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:24 / 06.04.2011
2133
От кметството на "Централен" са разлепили няколкостотин съобщения по жилищните сгради в района, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това каза днес на пресконференция зам.-кметът на района Димитър Цветков.

"Направили сме предписания до всички домоуправители с всички належащи, според нас ремонти в сградите, и сме ги залепили по входовете на жилищните сгради", каза още Цветков. Това се е наложило, заради множеството проблеми с улуците и водосточните тръби.

Освен това, зам.-кметът на "Централен" алармира, че от кметството са много затруднени с ремонта на болшинството сгради в района. Това е така, защото повечето от собствениците на имоти там, не живеят в България. Като пример той даде сградата на ул."Бетовен"№10 и повечето сгради по ул."Иван Вазов".

На пресконференцията пълномощните, изготвени от собствениците на имотите, с които те упълномощават даден човек да събра от тяхно име наемът на отдавания имот, бяха определени като "хитро направени". Според тези пълномощни, човекът, упоменат вътре може само да събира пари от името на собственика, но не и да носи отговорност пред закона.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...
Временна организация на движението по пловдивски булевард от днес...
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).