Стартира строителството на модерен жилищен комплекс в сърцето на Пловдив

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 21.11.2019
10837
С удоволствие съобщаваме, че стартира строителството на жилищен комплекс в сърцето на гр. Пловдив – Platinum homes, разположен между булевардите "Шести септември" и "Марица". 

PLATINUM HOMES е модерен комплекс в който е планирано  да  бъдат изградени 4 жилищни сгради и търговски площи към тях с различна квадратура и атрактивни цени. Светлата им височина е до 4,25 метра. Целият комплекс ще е проектиран на обща площ от 6 926 кв.м.

За комфорта на нашите клиенти всички апартаменти са с  просторни стаи със светла височина на таваните до 2,70 м с прекрасно  изложение и с добро разпределение.  Platinum homes ще е изграден с най- висококачествени строителни материали. Предвидената степен на завършеност предоставя възможност на всеки клиент да довърши и обзаведе своя дом според личните си предпочитания.

Всички апартаменти ще бъдат издадени с външни блиндирани врати, изградена ВиК инсталация на тапа, ел. инсталация с монтирани ключове и контакти, окабеляване за телефон и интернет и видеодомофонна система.  Общите части на сградите, както и терасите ще бъдат луксозно завършени. Всяка жилищна секция ще е с по два асансьора. Комплексът ще разполага с подземен и надземен паркинг и за живущите ще се предлагат гаражи и паркоместа.

Локацията е от изключително значение за всяко едно място за живеене, а Platinum homes е на пешеходно разстояние 10 минути от центъра на града,  на метри от новоизградената паркова среда край река Марица. Градският транспорт в района е удобен и много добре развит.

Екипът  ни е разработил различни варианти за финансиране с водещи банки в страната, които ще предлагат преференциални условия за кредитиране.

ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ ОТ ИНВЕСТИТОРА!

За повече информация, заповядайте на място в офиса ни на бул. "Шести септември" № 223, посетете сайта ни Platinumhomes.bg или се обадете на телефони 0886 033044 и 0886 010101

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).