Среднощен строеж в Пловдив, тежки машини и псувни!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
09:45 / 31.03.2017
17156
Среднощен строеж вгорчи спокойствието на пловдивчани. Ето какво разказаха читател на Plovdiv24.bg, засегнат пряко от ситуацията:

"Здравейте, искам да съобщя за сериозно нарушение на строителна фирма "ГБС-Пловдив" АД. Органите на реда не направиха нищо по въпроса. В 1 часа вечерта се активизира строеж на жилищна кооперация в квартал "Христо Смирненски" на ул. "Рая" до "Занзибар". Непрестанно бетонобъркачки идват и си отиват, включително с различни машини, възпроизвеждащи силен шум, придружени с не толкова благозвучни псувни и подсвирквания. 

Подадени са над 5 сигнала само от нас. След втория подаден сигнал на 112 на мястото пристигнаха двама униформени полицаи, но след кратък престой си тръгнаха".

"Шумът продължава, миналата вечер ходихме до строежа и паркирахме колата пред входа, като отновоподадохме сигнал. Главният отговорник на строежа най-нагло заяви, че няма да прекратят нощното строителство, това няма да е последната вечер, както и че имат разрешително и са предупредили който трябва. 

Пращам клип, където ясно се вижда как се опитваме да възпрепятстваме незаконната дейност, а строителите невъзмутимо разшириха входа на машините. Надявам се да отразите нарушителите и някой да вземе участие по случая, защото явно служителите на Второ РУ не виждат нередност в това нарушение на закона."

Plovdiv24.bg се обърна към шефа на Общинския инспекторат. Ангел Славов коментира, че разрешително за нощни строежи се издава при условие, че наоколо няма жилищни сгради, както и при спазване определено ниво на шума. Той бе категоричен, че ще провери подадения сигнал, особено при наличие на нощни действия, а след товаще отчете резултатите. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).