Спукана гума изяде главата на криминогени след дивашки екшън в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:57 / 10.01.2020
32115
Във Второ РУ Пловдив е получено съобщение от 59-годишна жена от Пловдив за това, че в следобедните часове на вчерашния ден е бил противозаконно отнет управлявания от нея автомобил "Рено Канго",предназначено за разнос на безалкохолни напитки. Автомобилът бил паркиран на улица "Ясна поляна", но бил без пълно автокаско.

По думите на жената в резервоара му се намирало гориво, достатъчно за изминаването му на около 300 км. Малко след 19,00 часа при обход служители на криминална полиция от Второ РУ при обход в района на река Дерменка в парк "Отдих и култура" открили изхвърлени пластмасови каси за безалкохолни напитки, отговарящи на описанието.

Около 20,00 часа автопатрул забелязал автомобила на булевард "Пещерско шосе". Водачът и спътникът му се опитали да избягат, като продължили в посока кръстовището на бул. "Пещерско шосе" посока кв. "Прослав". В преследването се включили екипи на специализирани полицейски сили и група "Сигма".  

Автомобилът поел по черен път в посока "Чадърите" и спукал гума. От колата излезли две лица, които побягнали. На място е задържан спътникът, който е съпричастен към извършителя на деянието. Полицията издирва 18-годишен криминално проявен от с. Борино, като заподозрян за извършено престъпление по чл. 346, ал.1, от НК. Образувано е бързо производство. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).