Спират неправомерното паркиране на тротоара пред хотел Норис

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
10:05 / 11.08.2010
6976
Благодарение на статията, написана преди време от Plovdiv24.bg, е на път да се разреши неприятната ситуация с неправомерното паркиране на автомобили на тротоара срещу хотел "Норис".

Както преди време писахме, имаше много недоволни хора от своеволните паркирания на въпросния тротоар, след като бяхме потърсили за коментар Общинска охрана от там ни завиха, че единственото което могат да направят е да слагат по някоя глоба на нарушителите, които и без това никой не плащал, на практика.

Но явно няколко дни след сигнала и написването на нашата статия, някой от Общината все пак се е задействал и на въпросния проблем вече се вижда края. В момента се извършва монтирането на предпазни колчета на тротоара, които ще възпрепятстват повтарянето на такива инциденти.

Plovdiv24.bg благодари на своите читатели за сигналите и апелира това да продължава и занапред, защото се вижда, че когато има общ език между гражданите и медиите, институциите се задвижват и могат да работят ползотворно.


Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock
Оповестиха скандални схеми, по които ни "работят" от КАТ
Забравете за някои автобуси в късните часове, промените ще са фак...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).