Спечелилият "Биг Брадър" пловдивчанин: Гнуся се, че съм българин!

Автор: Васил Динев
Коментари (77)
13:34 / 27.04.2016
27946
Веселин Кузмов, по-известен като Гробаря от "Биг Брадър", се оплака, че няма пари да си плати гаранцията от 1000 лева. Той бе пуснат на свобода, след като полицаи го хванаха с марихуана и амфетамини. 

Пловдивчанинът твърди в социалната мрежа, че те били за лична употреба, но срещу него вече се води разследване и му е повдигнато обвинение за разпространение на наркотици.

"Аз нямам парите, които ми се изискват за гаранция. Остават ми три дни до края на срока. Не ме плаши това, че ще се върна в ареста отново за 6-7 месеца. Плаши ме това, че все повече хора като мен пълнят арестите, а тези, които продават държавата ни, те "ще дават пример на децата ни"... тези хора ме карат да се гнуся от това, че съм българин", написа вчера Кузмов.

Гробаря твърди още, че, докато бил в ареста, полицаите му предлагали да сключи споразумение и да даде информация за дилърите, от които се снабдява с наркотици.

"Много ми е интересен фактът, че аз, който употребявам дрога, съм престъпник. Органите на реда ми предложиха да съм "пльснел някой дилър на дрога", за да не ме задържат. Много моля органите на реда да бъдат адекватен пример за нас, сгрешилите".


Виж коментарите (77)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).