Смъртоносно стечение на обстоятелствата: Оса е причинила жестоката катастрофа край Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
18:04 / 01.07.2015
30091
Детето, което днес загина в жестоката катастрофа край Пловдив, е пътувало на задната седалка на ланчията. Шофирала е майка му, която е на 42 г. 

По непотвърдена информация на разследващите оса е влязла през отворения прозорец на автомобила. Жената зад волана се обърнала назад, за да я прогони, и изпуснала управлението над колата.

Семейството има и още едно дете на 2 години. Майката не е работела, а се е грижила за двете дечица. Бащата е технолог във винарска изба.

Трагедията:

Сигнал за челен сблъсък на Рогошко шосе край Пловдив бе получен днес преди 15 часа. Незабавно към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията, пожарната и на Спешна помощ.

По първоначални данни лек автомобил "Ланчия" навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в товарен автомобил "Мерцедес" с 47-годишен водач от Пловдив.

В колата пътували 42-годишната шофьорка, от Рогош, и 9-годишно момиченце. Пожарникари са оказали съдействие за изваждането им от автомобила. Двете пострадали са транспортирани към болница, но по пътя детето е починало.

Служители от сектор "Пътна полиция" работят по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до жестоката катастрофа.


Виж коментарите (30)

Още по темата (1):
01.07.2015 Трагедия: 9-годишно дете загина в ужасяваща катастрофа до Пловдив!
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).