Смляха от бой пловдивчанин пред дискотека, имало е свидетели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:05 / 29.08.2022
14073
В два поредни дни двама са с фрактури след сбиване пред дискотека. В резултат на незабавните действия са задържани побойниците. Около 4,00 часа сутринта в събота в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за сбиване пред входа на местна дискотека.

Към заведението незабавно били насочени автопатрули. Пристигайки, униформените установили, че е възникнало спречкване между 29-годишен мъж и друг 36-годишен, и двамата от средногорския град. В резултат на това по-възрастният нанесъл на опонента си силен удар в главата.

Пострадалият е транспортиран в местната болница в тежко състояние. Побойникът е задържан в ареста, а спрямо него е образувано досъдебно производство. За случая е уведомена Районната прокуратура в Пазарджик.

Следващият случай е от рано сутринта в неделя, когато на същото място бил намерен млад мъж в безпомощно състояние. Отзовалите се екипи на полицейското управление и Спешна помощ установили, че пострадалият е 35-годишен пловдивчанин.

Той е транспортиран с линейка в близката болница и настанен с фрактура на лицето и комоцио. В резултат на предприетите бързи действия е задържан 23-годишен от Панагюрище, който се оказал побойникът. Установени са и свидетели на случилото се. Работата на разследващите продължава под надзора на прокуратурата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).