Сложиха легнали полицаи на още три места в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:18 / 20.10.2016
11824
Три изкуствени неравности на пътя тип "легнал полицай" поставиха от администрацията на район "Западен" днес. Две от тях са на улица "Лерин", а третото е на улица "Бряст". 

"И трите съоръжения са монтирани по изричното настояване на гражданите, живеещи в района", уточни кметът Димитър Колев, който лично инспектира поставянето им. 

Единият от "легналите полицаи" на улица "Лерин" е пред детска ясла "Дара", а другият - пред номер 25. Още докато течеше ремонтът на улицата миналата година жители от квартала поискаха да бъдат поставени подобни изкуствени неравности, за да се ограничи скоростта. 

Третото съоръжение е на улица "Бряст", точно срещу детската площадка в парка наблизо, като за неговото поставяне е постъпила специална подписка в районното кметство. 

Навсякъде днес бяха поставени и указателни табели, предупреждаващи шофьорите, че на пътя има "легнал полицай". Въпреки усилията на районната администрация кметът Димитър Колев отново подчерта, че основната отговорност за безопасността на пътя носят водачите на моторни превозни средства. 

Той за пореден път призова шофьорите да ограничават скоростта и да карат внимателно, за да не се стига до инциденти.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сауна за левче в Пловдив: 37,8° в градския транспорт!
Тръгнаха колите по най-новата улица в Пловдив, разликата с преди ...
В Пловдив проф. Искра Баева коментира как егоизмът победи героизм...
След материал на Plovdiv24.bg отново сигнал за "стена на срама" в...
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).