След пазаруване от супермаркет в Пловдив: Давам парите си за уиски, а получавам долнопробна ракия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:55 / 02.03.2024
72973
Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да ни разкаже притесненията си относно продажбата на фалшив алкохол в повечето големи магазини на територията на града.

Мъжът е на достолепна възраст, твърди че живее в града от много години и никога до сега не е усещал такава своеобразна "пандемия" от фалшиво уиски. 

"За втори път си купувам уиски от голям супермаркет в града. Това е ракия, долнопробна ракия. Последният път в този магазин имах проблеми с мениджъра му. Той смята, че това е лично отношение към магазина. Аз не съм можел да различавам уиски и ракия и т.н. Аз съм на 70 години и цял живот пия уиски. Живял съм в чужбина и знам, какво е уиски.", споделя той.

Разказа ни, че е бил упрекнат, че като не е харесвал уискито, не било нуждо да го купува.

От ръководството на магазина са му казали още, че до момента никой не се е оплакал от различния вкус на алкохолното питие, а напротив хората го купували много.

"Хубаво, аз идвам и си давам парите, а получавам една гола ракия. Попитах ги: Защо не направите забележка на дистрибутора и да вземете мерки? Това е смешна работа. Карат ме да се чувствам виновен.", каза още той.

Възрастният мъж ни сподели, че има над 5 неизползваеми бутилки, но този път от друг супермаркет, които също отново са с долнопробна ракия.

"Личи си и мирише. Това е чиста отрова." 

В края на нашия разговор той ни предложи лично да дегустираме уискито, за да се уверим в думите му и да подходим сериозно към сигнала му.

"Трябва да се направи нещо в този град. В момента говорим за това, но навсякъде има един куп други фалшиви неща. Това не е маловажно нещо.", заключи той.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).