След 2 мелета в пловдивски села: Мъж преби жена си, друг е в болница с рана в главата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:17 / 30.03.2017
2998
Служители на РУ - Първомай работят по сигнал за битов скандал, при който е пострадала млада жена. Около 22.45 часа снощи постъпила информация, че в болница за оказване на медицинска помощ била приета 22-годишна жителка на село Искра. Пред разследващите тя обяснила, че при скарване помежду им била ударена с твърд предмет по главата от мъжа, с когото живее на семейни начала. 

След преглед пострадалата е освободена за домашно лечение. 28-годишният извършител е задържан за едно денонощие в районното управление. По случая е образувана предварителна проверка за престъпление по чл. 129, ал.1 от НК. 

Същия ден в полицията в Раковски било съобщено за междусъседско сбиване в село Шишманци, при което 47-годишен местен жител получил лека телесна повреда. На мъжа е оказана медицинска помощ в пловдивска болница, след което е освободен за домашно лечение с повърхностна рана на главата. Петима участници в свадата, на възраст между 45 и 17 години, са отведени в районното управление за 24 часа. Материалите по образуваното досъдебно производство по чл. 131, ал.1, т.12 от НК са докладвани в районната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).