Славчо Атанасов заминава за Украйна, ще се побратимяваме с Донецк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
16:06 / 21.04.2011
2304
Във вторник, другата седмица, кметът на Пловдив Славчо Атанасов, ще посети град Донецк в Украйна, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това той ще направи по покана на кмета на украинския град. 

Предстои побратимяването на Пловдив с най-мощния икономически град в бившата съветска република. Кметът на Донецк ще върне визитата в Пловдив през месец юни тази година.
 
Припомняме, че преди време, в общината бе представен почетния консул на Украйна, Димитър Атанасов Георгиев, чиито ресор е не само Южна България, а и цялата страна. Славчо Атанасов каза тогава, че с неговия избор Украйна уцелва десетката, защото  е уверен, че новият почетен консул е човекът, който ще допринесе много за развитието на отношенията между България и Украйна.

"Няма да скрия личните си приятелски отношения с посланика на Украйна Н. Пр. Виктор Калник", каза още на пресконференцията Славчо Атанасов.  

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата
Ключов свидетел на убийството в "Арман махала": Не съм видял нож


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).