Славчо Атанасов призова Цацаров да започне от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
12:19 / 11.12.2019
12333
Парламентът избра настоящия главен прокурор Сотир Цацаров за председател на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ).

По повод избора на Цацаров от парламентарната трибуна реч държа Славчо Атанасов, пловдивски депутат и председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в Народното събрание.

Ето какво каза Атанасов:

"Г-н Цацаров, и двамата сме пловдивчани. Вие бяхте най-добрият председател на Окръжен съд - Пловдив, бяхте добър главен прокурор на България и по тези причини очакванията към Вас са изключително големи. Препоръчвам без отлагане да насочите внимание към родния си град. Тук, в Парламента, се говори за тераси и барбекюта, а в Пловдив се строят цели квартали!?! В този смисъл ще цитирам една римска сентенция: Aquila non capit muscas - "Орелът не лови мухи". Като председател на КПКОНПИ трябва да се заемете не с дребосъка, а с наистина големите риби. И Пловдив ще бъде едно добро начало за това!"

Виж коментарите (30)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).