Сключват договорите за саниране на 24 детски заведения и 4 училища в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:06 / 01.07.2013
1724
Очаква се в четвъртък тази седмица да бъдат сключени договорите за строителните дейности в 24 детски заведения и 4 училища в Пловдив, които ще бъдат санирани през лятото на тази година по проект за енергийна ефективност по фонд "Козлодуй", съобщи пред журналисти кметът Иван Тотев. Това предаде репортер на Plovdiv24.bg. Офертите, както вече писахме, бяха отворени на 21 май, а обществената поръчка е на стойност 8.5 млн.лв.

Средствата ще бъдат използвани за изпълнението на проекти за енергийна ефективност в обществените сгради. С парите ще се извърши модернизация на отоплителни системи, саниране, подмяна на дограми, оптимизация на електрически инсталации.

"Така ще се решат до голяма степен проблемите с разходите за отопление на детските и учебни заведения, които се очаква да паднат с поне 50%", коментира преди време градоначалникът.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).